Статті автора ЛУЦИК Василь

Отримали неякісний товар — поверніть за алгоритмом
Медзаклади-КНП частину зароблених коштів спрямовують на розвиток матеріальної бази: купують меблі, обладнання, роблять ремонт. Придбаний товар не завжди відповідає очікуванням. Повернути продукцію незадовільної якості допоможе стаття
3260
Погодинна оренда обладнання КНП
У статті експерт-юрист роз’яснить, як КНП надавати медичне обладнання в погодинну оренду. Він виокремив 8 правил, керуйтеся ними.
2194
Почасовая аренда оборудования КНП
В статье эксперт-юрист разъяснит, как КНП предоставлять медицинское оборудование в почасовую аренду. Он выделил 8 правил, руководствуйтесь ими.
668
Договір аутсорсингу для КНП: коли можливо укласти
Не рідко у КНП бракує ресурсів, щоб якісно здійснювати неосновну діяльність. Вирішити цю проблему допоможе аутсорсинг. У статті розповімо, що прописати в договорах аутсорсингу у 3х випадках: на харчування, юридичні та IT-послуги.
1424
Договор аутсорсинга для КНП: когда возможно заключить
Не редко в КНП не хватает ресурсов, чтобы качественно осуществлять неосновную деятельность. Решить эту проблему поможет аутсорсинг. В статье расскажем, что прописать в договорах аутсорсинга в 3х случаях: на питание, юридические и IT-услуги.
1041
Як укласти договір оренди для КНП
Щоб медзакладу здавати приміщення в оренду, потрібно вивчати нормативну базу, складати договори, розбиратися з податками тощо. Ми розповімо, на що насамперед звернути увагу, щоб вигідно й безпечно передати приміщення в оренду і не порушити при цьому чинного законодавства.
4345
Как заключить договор аренды для КНП
Чтобы медучреждению сдавать помещения в аренду, нужно изучать нормативную базу, составлять договоры, разбираться с налогами и тому подобное. Мы расскажем, на что в первую очередь обратить внимание, чтобы выгодно и безопасно передать помещение в аренду и не нарушить при этом действующего законодательства.
378
Нові правила оренди державного та комунального майна: довідник для КНП
Законодавці суттєво оновили правила оренди державного та комунального майна. Їх наразі визначає Закон України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-ІХ. Новації чинні з 01.02.2020, а на повну силу запрацюють із 01.10.2020. Огляд головних правил — у статті.
1205
Як ліквідувати ТОВ
Експерт-юрист пояснить порядок ліквідації ТОВ та яку звітність необхідно подати для ліквідації.
10390
Как ликвидировать ООО
Эксперт-юрист объяснит порядок ликвидации ООО и какую отчетность необходимо подать для ликвидации.
1401
На які перевірки діє мораторій у період коронавірусного карантину
Пандемія коронавірусної хвороби (COVID-19), що вирує довкола, змусила уряд запровадити жорсткі карантинні заходи й ухвалити низку законів, спрямованих на протидію коронавірусу. З-поміж іншого — мораторій на перевірки в період карантину.
3487
Засновник передає право на землю фермерському господарству: що врахувати
Засновник вирішив передати земельні ділянки своєму фермерському господарству. У статті експерт пояснить, як права та обов’язки переходять від засновника до ФГ і чи потрібно ФГ реєструвати право користування землею.
2798
Учредитель передает право на землю фермерскому хозяйству: что учесть
Учредитель решил передать земельные участки своему фермерскому хозяйству. В статье эксперт объяснит, как права и обязанности переходят от учредителя к ФХ и нужно ли ФХ регистрировать право пользования землей.
655