Нові великі платники податків подають в паперовій формі заяву за ф. № 1-ОПП

Форма 1-ОПП зразок заповнення

Реєстр великих платників податків на 2020 рік затверджено наказом ДФС від 26.09.2019 № 98. До Реєстру увійшло 1660 великих платників.

Основна частина великих платників, які включені до Реєстру наразі вже перебуває на обліку в Офісі великих платників податків ДПС (далі — Офіс ВПП) та надалі продовжує у 2020 році обслуговуватись в Офісі ВПП.

Інші платники, а саме 415 нових великих платників перейдуть на облік до Офісу з початку 2020 року. Відповідно до розділу ІІІ Порядку формування Реєстру великих платників податків, затвердженого наказом Мінфіну від 21.10.2015 № 911, даним платникам необхідно до 15 листопада поточного року подати заяву про взяття на облік до Офісу ВПП або його територіального управління за формою № 1-ОПП.

Зверніть увагу, що заяву за формою № 1-ОПП можна подати виключно в паперовій формі нарочно або надіслати поштовим відправленням.

За матеріалами Офісу великих платників податків ДПС


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Форми реєстраційних заяв 2024

Із вересня 2024 року діють нові форми реєстраційних заяв. Актуальні бланки і зразки заповнення форм, а також порядок їх заповнення — у статті
34053

Заява про реєстрацію неприбуткової організації

Виникають ситуації, коли неприбутковій організації потрібно змінити певні реквізити чи установчі документи. Як зробити це правильно, щоб не зіткнутися із проблемами та не втратити статус неприбутковості?
27029

Довідка за формою № 34-ОПП

Актуальний бланк форми № 34-ОПП, а також пояснення кому і коли її подавати — в консультації
9514

«Клуб білого бізнесу»: що варто знати

Президент України підписав Закон про «клуб білого бізнесу». Ще чекаємо на офіційне опублікування документа. Проте вже тепер ви маєте змогу оцінити, чи приймуть вас до клубу білого бізнесу і на які привілеї зможете розраховувати
607

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді