Як змінити номер телефону в медичній декларації

Щоб оновити номер телефону в медичній декларації, зверніться до лікаря, з яким підписали декларацію, з проханням внести відповідні зміни.

likar_ta_pacient.jpg

Ліцензійні умови на медичну практику: зміни для керівників, бухгалтерів та ФОП-лікарів

Якщо особа з якихось причин повністю втратила доступ до номеру телефону, який зазначила в медичній декларації, і не може отримувати на нього sms із кодом підтвердження та проходити аутентификацію, то змінити номер можна через е-форму на сайті Національної служби здоровʼя України (НСЗУ) у розділі «Громадянам».

Щоб подати запит:

  • зазначте ПІБ, дату народження, ідентифікаційний номер, документ, що посвідчує особу, його серію та номер;
  • накладіть кваліфікований е-підпис.

Обов’язково збережіть реєстраційний номер запиту, що подали.

За цим запитом НСЗУ змінить налаштування, після чого зможете оновити номер телефону.

Щоб перевірити статус запиту, використовуйте сервіс «Перевірка стану запиту» на сайті НСЗУ. Для цього введіть реєстраційний номер запиту.

Коли виконають запит і анулюють метод аутентифікації, тобто попередній номер телефону:

  • зверніться до лікаря, з яким уклали декларацію;
  • оновіть свій номер телефону.

За інформацією МОЗ


Сильна підтримка — сильна Україна! Це звичайно про нас із вами. Ми опинилися в невідомому досі для нас становищі. Тому щоб ви та ваша компанія залишалася у робочій колії, пропонуємо підтримку. Зекономте на передплаті фахових видань «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також до експертно-правової системи «Експертус Головбух».

Обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат. Миру нам.


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Зміни у наданні платних послуг ЗОЗ: постреліз до вебінару

Редакція журналу «Головбух Медицина» 10.09.2024 провела безплатний вебінар на тему «Зміни в наданні платних послуг: комунікаційна платформа для бухгалтерів ЗОЗ». Тримайте постреліз до цього вебінару: тези, запис, відповіді на запитання. Запитань отримали так багато, що вдвічі перевищили час трансляції, але всіх так і не опрацювали. Тому невдовзі проведемо частину другу вебінару. Реєструйтеся, читайте напрацьовані рекомендації та надсилайте нові запитання. З’ясуємо нюанси втілення змін
85

Гарантії працівникам-донорам: відповіді на запитання бухгалтерів

У статті — відповіді на запитання бухгалтерів стосовно гарантій працівникам-донорам. Знатимете права й обов’язки як працівників, що мають намір стати донорами крові, так і роботодавця. З’ясуєте нюанси увільнення й зарплатних розрахунків. Додатково отримаєте бухоблікові інструкції
56

Зарядні станції та повербанки — в обліку ЗОЗ

Крок за кроком на зразках облікуємо надходження й експлуатацію повербанків і зарядних станцій. Це один із видів обладнання для стабільної роботи ЗОЗ за кризових умов. Обов’язковий мінімум — генератори та безперебійники. Тренд — сонячні станції. Але багато кого зігріватимуть булер’яни. На всі випадки маємо бухоблікові рішення
221

Преміювання в КНП

Як виплачувати премії у медзакладі? Якими нормами керуватися та з ким погоджувати таке рішення? Аби встановити порядок преміювання, достатньо зробити кілька кроків. Яких саме — підкажемо у статті. Дізнайтеся також, як виплачувати, обліковувати й оподатковувати премії медпрацівникам.
9038

Як відкоригувати податкову накладну, якщо ЗОЗ повертає кошти НСЗУ

ЗОЗ отримав претензію від НСЗУ. Треба повернути кошти за кілька місяців із різних періодів. Після певних місяців уже минуло три роки. Чи потрібні розрахунки коригування? Якщо так, як їх скласти?
85

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді