Податківці перевірять АЗС до кінця жовтня: вимога Гетманцева

Данило Гетманцев доручив ДПС посилити податковий контроль і припинити функціонування чорного ринку пального до кінця жовтня.

avtozapravka.jpg

Найкращий помічник для вас: система «Експертус Головбух»

Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев 29.09.2022 повідомив, що на запрошення керівництва ДПС взяв участь у зустрічі з керівниками мереж автозаправних станцій.

Він подякував компаніям Амік, Shell, Укрпалетсистем, Надія, ОККО, які у війну збільшили податкове навантаження та демонструють зразок фіскальної дисципліни. Однак у галузі є і протилежні приклади.

ДПС має мінімізувати податковий контроль до компаній із високим податковим навантаженням і, навпаки, посилити до тих, хто вочевидь ухиляється.

Із поверненням акцизу на паливо Данило Гетмацев вимагає від ДПС вжити невідкладних заходів для повного припинення функціонування чорного ринку пального до кінця жовтня.

Він переконаний, що створення прозорого ринку палива, учасники якого чесно сплачують податки, відповідає інтересам як бізнесу, так і держави.

За інформацією ВРУ

 

Вебінар для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Валютне регулювання

Валютний нагляд з боку банків за операціям в іноземній валюті – це той інструмент, який накладає певні обмеження у зовнішньоекономічній діяльності та валютних операціях. Це може стосуватися не лише підприємств і підприємців, але й звичайних фізосіб. Якими є ці нюанси для 2024 року розповімо в огляді
64935

Перевірки агропідприємств 2024: до чого готуватись

Під час війни перелік перевірок скоротився, але їх не припинили остаточно. Законотворці поступово скасовують заборони. Експерт підкаже, на які перевірки чекати цьогоріч аграріям. Розглянемо, які перевірки можуть проводити ДПС, ПФУ, Держпраці та Держпродспоживслужба
699

Арешт майна 2024

Розбираємо, що таке арешт майна, яке майно можуть арештувати, коли податкова може застосувати адміністративний арешт майна, що означає повний та умовний адміністративний арешт майна
1904

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді