Як ПФУ надсилає повідомлення про дату та час відеоідентифікації ВПО

238

Запитання

Особа зареєстрована з 2018 року як ВПО. 1 січня надіслала заяву на відеоідентифікацію, в якій зазначила електронну адресу та номер українського телефону. Яким чином вона отримає повідомлення про дату та час ідентифікації?

Відповідь

Розрахунок зарплати, звітність, перевірки

У заяві на проходження ідентифікації шляхом відеоконференцзв’язку зазначають електронну адресу пенсіонера. Повідомлення про дату та час проведення сеансу відеозв’язку надсилають особі на цю електронну адресу.

Для проведення відеоконференцзв’язку оператор ПФУ здійснює дзвінок через обраний особою месенджер, який прив’язаний до номера телефону, що вказаний у заяві на ідентифікацію.

За інформацією ПФУ


Вебінар для бухгалтера

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Довідка за формою № 34-ОПП

Актуальний бланк форми № 34-ОПП, а також пояснення кому і коли її подавати — в консультації
8789

Продовження воєнного стану і мобілізації: що треба знати бухгалтеру

Війна триває, тому воєнний стан продовжено до 9 листопада 2024 року. Разом з ним триватиме й мобілізація. Про особливості в роботі, які очікують на бухгалтера через продовження воєнного стану і мобілізації, ― в коментарі експерта
6834

Декларація збору за місця для паркування транспортних засобів: зразок

Хто сплачує збір за місця для паркування транспортних засобів, як розрахувати збір за місця для паркування транспортних засобів та його розмір, терміни декларування та сплати збору, розрахунок суми податкової пільги зі збору за місця для паркування, порядок заповнення декларації збору за місця для паркування зі зразками заповнення – у консультації
740