Податкові перевірки: практикум із захисту

UA RU
Автор
провідний експерт з податкового обліку Експертус Головбух, канд. екон. наук, Київ
А ви знаєте, де чатує небезпека під час податкової перевірки? Упевніться в тому, що пам'ятаєте про головні правила підготовки до таких перевірок та правила їх проведення. Дізнайтеся, як легально не сплачувати штрафи чи зменшувати їх.

Нехтувати підготовкою до податкової перевірки не радимо. Адже важливо вміти перевірити наявність підстав для позапланової перевірки вашої компанії, визначити ступінь ризику, від якого залежить періодичність проведення перевірки, та знати, які документи маєте право перевірити в податківців, перш ніж допустити їх на підприємство.

Вища школа Головбуха презентує вам експрес-програму, на якій ви навчитеся захищати компанію від неправомірних дій податківців. Розберетеся, як перевірити контрагента, щоб вас не звинуватили у проведенні нереальних операцій.

pz.jpg

Для старту навчання у Вищій школі Головбуха оплатіть курс за персональною пропозицією!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Програма складається із двох блоків:

1. Документальні перевірки 

З чого починати та чим закінчувати перевірки

Чи можете законно не допустити інспекторів ДПС на підприємство? Якщо перевірка почалася, то які документи слід надати податківцям? Які штрафи загрожують компанії та з яких причин?

Які порушення шукають податківці

Перевірите первинку компанії на небезпечні помилки та усунете їх. Підготуєтеся до процедури оскарження рішення податківців, якщо ви з ним не згодні.

2. Фактичні перевірки

Як підготуватися до перевірки

Виявите фактори, які можуть стати причиною для раптової перевірки компанії. Знатимете, які права в інспекторів і як вони фіксуватимуть порушення.

Як уникнути штрафів

Підготуєте документи, які слід тримати напоготові, коли податківці на порозі. Навчите працівників, як поводитися з перевіряльниками.

Дізнайтеся також про інші курси бухгалтера, спробуйте їх щоб навчитися працювати ще продуктивніше та уникнути всіх помилок.

 

 



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді