Податкові перевірки: практикум для головбуха

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
А ви знаєте, де чатує небезпека під час податкової перевірки? Упевніться в тому, що пам'ятаєте про головні правила підготовки до таких перевірок та правила їх проведення. Дізнайтеся, як уникнути штрафів чи зменшувати їх

Нині бухгалтеру недостатньо правильно вести бухоблік і вчасно подавати звітність. Важливо зрозуміти, які порушення шукають податківці, щоб бути на крок попереду контролерів. Хороший головбух намагається передбачити дії перевіряльників і вибудувати роботу так, щоб не наражати компанію на появу непроханих гостей.

Експрес-програму Вищої школи Головбуха «Податкові перевірки: практикум для головбуха» створили кілька років тому. Мета програми — навчити бухгалтерів, як податківці виявляють податкові правопорушення та доводять вину платника, подивитися на господарську діяльність очима фіскалів. «Податкові перевірки: практикум для головбуха» стане в пригоді і досвідченому бухгалтеру, і новачку в професії.  

Програму підготувала Олена Сердюк, провідний експерт із податкового обліку Експертус Головбух, кандидат економічних наук. Олена спеціалізується на податкових перевірках, написала сотні статей для тижневика «Головбух», провела десятки вебінарів і семінарів для бухгалтерів на теми, як оптимізувати податковий тиск на підприємство, як уникнути податкової перевірки або підготувати компанію до податкової перевірки, якщо запобігти їй не вдалося.

В уроках програми ви розберетеся з таким поняттям у податковому законодавстві, як «винна відповідальність», а також зазирнете в методичку, за якою працюють податківці. Вона не є секретною інформацією, навпаки — затверджена законодавчо, але не всі вміють її читати та правильно тлумачити. Зрештою зрозумієте, де шукати в себе помилки та що робити, щоб їх усунути.

Податкові перевірки: практикум для головбуха

Не забудьте роздрукувати або завантажити матеріали експрес-програми — вони ще стануть вам у пригоді. За успішне проходження тесту за програмою здобудете електронний сертифікат від Цифрового видавництва Експертус. Збережіть його в електронному вигляді або роздрукуйте та повісьте на видноті біля робочого місця.

Команда Вищої школи Головбуха щиро зичить вам уникати перевірок! А якщо вже її не уникнути, хай вона завершиться довідкою, а не актом.


Вебінар для бухгалтера

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді