Порталу «Головбух» — 11!

Автор
головний редактор порталу «Головбух»
Сьогодні, 1 липня, ми святкуємо 11 років нашого улюбленого порталу «Головбух»! Усі ці роки були неймовірно цікавими, подекуди складними, але дуже продуктивними. За ці роки ми з командою для вас, любі бухгалтери, створювали корисний для роботи контент. Тож розповімо, хто працює у нашій команді 😊

🎁 ПОДАРУНКИ ДЛЯ ВАС 🎁

Нумо знайомитися!

Мар'яна Микитин, головний редактор порталу «Головбух» 

Порталу «Головбух»

Складає кожного місяця контент-план експертних матеріалів з бухобліку і оподаткування. Підбирає актуальні статті як для бухгалтерів комерції, так і для бухгалтерів агро та медичного напряму. Водночас враховує запити клієнтів, нескінченні законодавчі зміни. Дбає про те, щоб статті наших експертів завжди були перші у видачі Googlе, а бухгалтери швидко знаходили відповіді на свої питання. 

Віктор Онищенко, експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування 

10 років порталу «Головбух»

Гуру з обліку і оподаткування 💪. Готує левову частку контенту для порталу «Головбух». Його статті із готовими зразками, розрахунковими прикладами користуються шаленою популярністю у бухгалтерів. Вони завжди актуальні, якісні, корисні. Якщо у бухгалтерів виникають якісь додаткові питання, Віктор оперативно роз’яснює. До редакції порталу надходять тільки слова подяки за екпертні статті Віктора.

Наталія Чепіга, експерт з обліку та оподаткування 

10 років порталу «Головбух»

Наталія готує для порталу новини👏. 24/7 вона моніторить законодавчі зміни, повідомлення держорганів та пише для бухгалтерів найсвіжіші, найактуальніші новини. Завдяки її роботі бухгалтери завжди вчасно отримують інформацію про зміни в бухобліку та оподаткуванні.

Тетяна Іващенко, редактор порталу «Головбух» 

10 років порталу «Головбух»

Тетяна дуже цінний працівник порталу 👍. Працює для вас уже майже 7 років. Носій традицій порталу, живий навігатор по тисячах статей для бухгалтера. Вона оформлює тексти статей, новин та довідкової інформації в зручному для читання форматі. Розставляє посилання — тому бухгалтеру не потрібно шукати додатково нормативні документи, іншу тематичну інформацію.

Олена Алехно, маркетолог Експертус Головбух

Порталу «Головбух» — 11!

Наш генератор геніальних ідей. Немає такого процесу у нашій команді, який би Оленка оминула своєю увагою. Вона тримає під контролем свого досвіду і наповнення сайту, і написання розсилок, і запуск нових вебінарів, і проведення для вас різних заходів. Саме завдяки Оленці щомісяця ви маєте можливість інвестувати у свої професійні знання на вигідних умовах. Вона завжди дбає про те, щоб перед вами був цікавий, актуальний продукт з усім, чого потребує сучасний бухгалтер.

Олена Ікранова, інтернет-маркетолог Експертус Головбух

 10 років порталу «Головбух»

Ви щодня отримуєте на пошту Ранкові новини Головбуха. Це вже традиція зранку пити каву і читати про свіжі новації, які впливають на роботу бухгалтерії. Саме Оленка готує ці листи для вас. Дбає, щоб ви вчасно зареєструвалися на топ-заходи: вебінари, комунікаційні платформи, закриті онлайн-зустрічі бухгалтерської спільноти. Також Олена опікується фейсбук-сторінками Головбух Медицина і Головбух Агро. Якщо ще не вподобали свої фахові сторінки, саме час!

Ірина Подлужна, права ручка маркетолога Експертус Головбух

Порталу «Головбух» — 11!

Експертус Головбух проводить на місяць десятки заходів та зустрічей. Усе це організувати та візуально оформити на сайтах — то її рук справа. Коли спостерігаєш за роботою нашої Ірини, то здається, що вона справжня фея. Адже маркетингова багатозадачність у неї грає в ритмі вальсу. А ще саме вона доносить вам новини та підтримує настрій в офіційному телеграм-каналі «Головбух» та веде сторінку «Головбух» у фейсбуку. Якщо ще не підписалися, то знаєте, що робити :) 

Тож, любі наші читачі порталу «Головбух», дякуємо, що ви щодня з нами! Вітаємо нас усіх, усю бухгалтерську родину із 11-річчям нашого професійного порталу!

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух ВАША ІМЕННА ЛИСТІВКА ПОДЯКИ ВІД ГОЛОВБУХА

10 років порталу «Головбух»

Родина Головбух


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді