Статті автора Мартинюк Тетяна

Е-журналу «Головбух Медицина» — 5 років
Дорогі наші читачі! 2 лютого професійний журнал для бухгалтерів медзакладу святкує ювілей. Із цієї нагоди редакція підготувала для вас святкове частування
692
Акт приймання-передачі благодійної (гуманітарної) допомоги
Експерти пояснили, у яких випадках складати акт приймання-передачі благодійної допомоги та акт приймання-передачі гуманітарної допомоги, за якою формою, у скількох екземплярах, як довго зберігати. Також навели приклади з практики медзакладів і зразки документів. Зразки — з інтерактивними підказками та варіантами формулювань
6563
Лікар-ФОП: все про податки, звітність та кадри
Добірка матеріалів допоможе сімейним лікарям-ФОП обрати вигідну систему оподаткування, скласти звітність, навести лад у медичній та обліковій документації, врахувати зміни в оплаті праці й обліку доходів і витрат
1913
Все про ПДВ у медичному КНП
Хочете дізнатися все про ПДВ у медичному КНП — вам сюди. Тримайте цілу збірку публікацій від наших експертів про нарахування та сплату ПДВ медичними КНП. У статті також огляд штрафонебезпечних ПДВ-помилок, вчіться на чужих помилках, щоб не припускатися своїх і вберегти кошти медзакладу.
9283
Все о НДС в медицинском КНП
Хотите узнать все о НДС в медицинском КНП — вам сюда. Держите целый сборник публикаций от наших экспертов о начислении и уплате НДС медицинскими КНП. В статье также обзор штрафоопасных НДС-ошибок, учитесь на чужих ошибках, чтобы не допускать своих и уберечь средства медучреждения.
1838
Трудові відносини й оплата праці в медзакладі під час війни
Трудові відносини в медзакладах тепер регулюємо та оформлюємо за законами воєнного часу. Скористайтеся оглядами змін і добірками рішень від «Головбух: Медицина». У полі уваги: режими й оплата праці, зарплатна й податкова звітність.
771
Як вести бухоблік КНП і приватним ЗОЗ під час війни
Війна перекроїла роботу ЗОЗ: запрацювали нові законодавчі норми, додалися нові операції, призупинилися звичні процеси. Скористайтеся бібліотекою облікових рішень від «Головбух: Медицина» на період воєнного стану. У бібліотеці: алгоритми, інструкції, розрахунки та зразки проведень.
831
Консиліум для медичних бухгалтерів
Щоб убезпечити роботу бухгалтерів медзакладів, збираємо «консиліум». На ньому обговоримо колізію з доплатами за допомогу пацієнтам із COVID-19 та розв’яжемо майнові труднощі КНП, які спричинила територіальна адмінреформа. Наші експерти гуртом підготували для вас рятівні рецепти.
587
Хто та як має змінити ознаку неприбутковості
Яка ознака неприбутковості має бути в КНП? Це може бути 0031? Чи обов’язково змінювати її на 0048? Відповідаємо: ознака неприбутковості КНП — 0048. Якщо маєте інакшу, змініть її за порадами зі статті.
1220