Мінцифра презентує інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва

Сьогодні, 10 Мінцифра за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» презентуватиме інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва на платформі Дія.Бізнес.

Мінцифра оцифрувала об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва та бізнес-об’єднань в Україні, а також розробила інтерактивну мапу для потенційних та діючих підприємців із сіл, міст (в тому числі об’єднаних територіальних громад) і регіонів.

Мінцифра презентує інтерактивну мапу інфраструктури підтримки підприємництва

На мапі кожен підприємець зможе знайти вичерпну інформацію про інкубатори та акселератори, центри підтримки підприємництва, фонди, бізнес-асоціації та інші об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді та регіоні.

Головна мета проєкту — консолідувати на сайті Дія.Бізнес всю інформацію про існуючі об’єкти інфраструктури підтримки підприємництва, які можуть надати підтримку потенційним та діючим підприємцям на локальному рівні.

За інформацією Мінцифри

Вебінар для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Резерв відпусток: створення та облік

Виплата відпускних та компенсації за невикористані відпустки здійснюють за рахунок забезпечення оплати відпусток. Це своєрідний резервний фонд, який бухгалтери часто називають «резервом відпусток». Розповімо, для чого його створювати, як його розраховувати та відображати в обліку
52678

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
21693

Розрахунок коригування до податкової накладної

У консультації про розрахунок коригування до податкової накладної та причини коригувань, які податкова визначила для його складання. Наведемо умовні коди в розрахунку коригування, їхнє призначення та приклади складання розрахунків коригування з різними кодами («101», «102», «103», «104» і «301»)
452432

Відпустка за роботу на комп’ютері в період воєнного стану

Додаткова відпустка за роботу на комп’ютері належить до щорічних. У період воєнного стану діють особливі правила надання щорічних відпусток. Експерт пояснив, чи стосуються вони відпустки за роботу на комп’ютері
18151

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді