Режим роботи закладу ресторанного господарства встановлює суб'єкт господарювання самостійно. Крім закладів ресторанного господарства, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад, режим роботи яких установлюють виконавчі органи сільських, селищних та міських рад. Таке уточнення Мінекономіки внесло до Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, що затверджені наказом Мінекономіки від 24.07.2002 № 219 (далі — Правила).

Також з Правил прибрали пункт, яким потрібно було погоджувати відкриття закладу (підприємства) ресторанного господарства з органами місцевого самоврядування, установами державної санітарно-епідеміологічної служби.
Наказ Мінекономіки від 18.11.2020 № 2362
У статті знайдете календар робочого часу 2025 для 5-денки та 6-денки, що допоможе спланувати робочий час в реаліях воєнного стану
Програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) — альтернатива старому доброму касовому апарату. Адже за допомогою програмних РРО розраховуватися з покупцями і зручніше, і дешевше. Все про ПРРО: кому і коли застосовувати, як зареєструвати та працювати
Торгівля через інтернет економить витрати продавців на збут товарів та час покупців на шопінг. Тож не дивина, що все більше суб’єктів господарювання відкриває інтернет-магазини
В огляді експерт коментує заборони, обмеження, ризики господарської діяльності та відповідальність за співпрацю з нинішніми, колишніми чи потенційними партнерами, які мають коріння в рф чи рб. Як визначити пов’язаність особи з державою-агресором та як уберегти себе від можливих ризиків незнання такого звʼязку?
У статті знайдете бланки первинних документів в сільському господарстві. Оберіть потрібний!