Статті за темою
Усі статті за темоюПослуги кейтерингу: облік та організація
Одне з віянь сьогоднішнього часу – спрощення та передача несуттєвих для підприємства, закладу, установи процесів іншим, більш професійним у цьому виконавцям. Кейтеринг – що це, навіщо він потрібен та як вести облік кейтерингу
3129
Створення підприємства: послідовність дій
Ви вирішили розпочати або продовжити свою справу шляхом створення нового підприємства. Це важлива річ. Стаття допоможе зрозуміти послідовність дій під час реєстрації підприємства, а також визначитися, чи варто це робити, адже є й інші альтернативні варіанти ведення бізнесу
69539
Міні-пивоварня: хто може відкрити, облік, оподаткування
Відкриття виробництва пива, як і інших алкогольних напоїв, пов’язане з вирішенням питання ліцензування виробництва та реалізації, вибору системи оподаткування, подальшого дотримання ліцензійних умов та організації бухгалтерського обліку процесів виробництва та реалізації цього пінистого напою
730
Кінцевий бенефіціарний власник: порядок інформування
Подавати інформацію про кінцевих власників при реєстрації юросіб зараз обов’язково. А тим, хто реєструвався за старими правилами та не повідомляв, – зробити це також потрібно. І в порядку такого інформування сталося останнім часом чимало змін. У консультації, як подається та оновлюється інформація про кінцевих бенефіціарів та структуру власності
103922
Бухгалтерія СТО: документація, оплата праці, облік
Попри скрутні часи суб’єкти господарювання продовжують розширювати свій бізнес. Для підприємців залишається актуальним відкриття станції з технічного обслуговування та ремонту авто (СТО). Як розпочати й обліковувати таку діяльність — у статті
405