Розпочали реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

Міжнародна сільськогосподарська науково-технологічна компанія Corteva Agriscience оголошує про проведення освітньо-грантової програми для жінок — фермерок TalentA-2024 за підтримки Мінагрополітики

Розпочали реєстрацію на освітньо-грантову програму для фермерок TalentA-2024

Сукупний грантовий фонд програми для збільшення локального виробництва готових продуктів харчування під час війни становить майже 1 млн грн.

Програма забезпечуватиме учасницям доступ до інформації, що допоможе їм покращити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку.

Також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму 1 млн грн для збільшення локальної переробки агропродукції та виробництва готових продуктів харчування, що сприятиме сталому розвитку та забезпеченню продовольчих потреб територіальних громад.

Реєстрація на програму розпочинається 15 жовтня і триватиме до 8 листопада 2024 року.

TalentA — це міжнародна освітньо-грантова програма, яку Corteva Agriscience в Україні реалізує вже вп'яте, і яка є одним із соціальних проєктів, що підтримуються компанією з метою допомоги Україні в умовах повномасштабної війни.

Мета програми — сприяти підвищенню продовольчої безпеки через розширення доступу до освіти та фінансування для жінок, які мешкають у сільській місцевості та працюють у сфері сільського господарства.

TalentA передбачає участь у навчальному курсі та проведення грантового конкурсу мікропроєктів.

Взяти участь у програмі можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору:

  • вік від 18 років;
  • задіяна у аграрному виробництві, або є власницею чи співвласницею сільськогосподарського підприємства не менше року;
  • проживання в населеному пункті до 10 000 осіб або робота на підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті.

За інформацією Мінагрополітики


Вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Військовий облік на сільгосппідприємствах: які перевірки

Обов’язок вести військовий облік — вимога мобілізаційного законодавства. Контролювати, як його дотримують підприємства, уповноважили, зокрема, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. Підкажемо, коли їх представники можуть прийти до сільгосппідприємств і що перевірятимуть
40

Як організувати підсумований облік робочого часу на агропідприємстві

Підсумований облік робочого часу запроваджують на підприємствах, які діють безперервно. Бо вони не можуть дотримати щоденної та щотижневоної норми робочого часу. Це поширена ситуація на сільгосппідприємтсві. Розкажемо, як запровадити підсумований облік робочого часу в сільському господарстві, як розробити графіки виходу на роботу чи змінності, як підрахувати надурочні години та як нарахувати зарплату
2714

Облік купівлі землі

У статті — поради, як оподаткувати та облікувати за національними та міжнародними стандартами операції з купівлі земельних ділянок юрособами. Розглянемо питання щодо формування первісної вартості землі та наведемо типові бухгалтерські проведення
165

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді