Реєструйте ТОВ онлайн – вже працює нова електронна послуга

Запрацювала нова електронна послуга, яка дозволяє зареєструвати ТОВ онлайн, що діє на підставі модельного статуту. Новація доступна на порталі «Онлайн-будинку юстиції» та веб-порталі КМУ в розділі «Електронні послуги».

Нова онлайн-послуга забезпечує онлайн-реєстрацію ТОВ з можливістю формувати необхідну редакцію модельного статуту, шляхом вибору відповідних пунктів або використовувати редакції за замовчуванням.

Одночасно можна подати заяву на застосування спрощеної системи оподаткування та реєстрацію платником ПДВ.

Діючі ТОВ, що працюють на підставі власної редакції установчих документів, мають можливість дистанційно перейти на модельний статут без необхідності відвідувати центри надання адмінпослуг чи суб’єктів державної реєстрації особисто.

Аби скористатись онлайн-реєстрацією ТОВ:

  • авторизуйтесь у персональному кабінеті «Онлайн-будинку юстиції»;
  • сформуйте заяву;
  • оберіть необхідні опції модельного статуту;
  • накладіть електронні підписи засновника (чи заявників).

Після цього вказані документи стають доступними державному реєстратору для прийняття відповідного рішення. Документи розглядають протягом 24 годин після надходження, окрім вихідних та святкових днів.

Система за результатом заповнення покрокової онлайн-форми створює заяву на реєстрацію та рішення засновників про створення юрособи, в якому буде зазначено код модельного статуту.

Міністерство юстиції України


Вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Довідка за формою № 34-ОПП

Актуальний бланк форми № 34-ОПП, а також пояснення кому і коли її подавати — в консультації
8788

«Клуб білого бізнесу»: що варто знати

Президент України підписав Закон про «клуб білого бізнесу». Ще чекаємо на офіційне опублікування документа. Проте вже тепер ви маєте змогу оцінити, чи приймуть вас до клубу білого бізнесу і на які привілеї зможете розраховувати
209

Форма № 1-ОПП: зразок заповнення

Облік платника податку в ДПС вимагає від нього подачу про себе актуальної інформації, наприклад, про зміну головного бухгалтера. У такому разі знадобиться форма 1-ОПП. Коли подавати таку форму, алгоритм її заповнення та зразок форми 1-ОПП при зміні бухгалтера — у консультації
126454

Зміна головбуха: як передати справи

Головбух, на відміну від пересічного офісного працівника, відповідає за ведення бухобліку, своєчасне подання звітів, а зазвичай ще й має право підписувати банківські документи. Тому, коли вас чекає зміна головного бухгалтера на підприємстві, зважте на поради експерта і скористайтеся зразками документів, щоб передати справи
2347

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді