З’явилась нова редакція перекладу МСФЗ для малих та середніх підприємств

Дисконтуємо ВСЕ: Мінфін «узаконив» жах усіх бухгалтерів

Мінфін надав оновлену редакцію перекладу Міжнародний стандарт фінансової звітності для малих та середніх підприємств (МСФЗ для МСП).

З’явилась нова редакція перекладу МСФЗ для малих та середніх підприємств

Відповідно пункту 1 статті 12-1 Закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 № 996-XIV, з 2020 року використовуватимемо нову редакцію даного стандарту.

За інформацією Мінфіну


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Хто, коли і як подає фінансову звітність за 9 місяців

Настає час звітувати за січень-вересень поточного року. Якою має бути фінансова звітність за 9 місяців, кому її подавати та на що звернути увагу, чи виправляти минулі помилки, а також про відповідальність за таку звітність – дізнайтесь у консультації
32615

МСФЗ 2024

Міжнародні стандарти фінансової звітності — це об’єднуюча ланка, яка дозволяє інвестору з будь-якої країни зрозуміти бізнес, в який він вкладає чи уже вклав кошти. Крім того, це визнаний стандарт якості подачі фінансової інформації. У консультації розповімо про особливості застосування МСФЗ в Україні
17624

Міжнародний день бухгалтера 2023

Невдовзі, 10 листопада, ― Міжнародний день бухгалтера. Спеціально до свята ми підготували для вас п'ять порад, як незвично провести цей день. Вам більше не доведеться забивати у пошуковику запити на кшталт «міжнародний день бухгалтера листівки», «міжнародний день бухгалтера картинки» або «привітання міжнародний день бухгалтера». Ми підготували для вас ексклюзив ― іменні листівки з привітанням, які зможете згенерувати собі та поширити в соцмережах, а також надіслати колегам у необмеженій кількості. Обов'язково скачайте!
3035

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді