Розрахунок податку на прибуток з придбаних ОЗ неприбутковою організацією

305

Запитання

З якої вартості неприбуткова організація повинна розрахувати суму податкового зобов’язання з податку на прибуток, якщо придбані нею товарно-матеріальні цінності або основні засоби використовуються не за цільовим призначенням?

Відповідь

Скачати Алгоритм заповнення декларації з ПДВ

Якщо придбані неприбутковою організацією товарно-матеріальні цінності або основні засоби використовуються не за цільовим призначенням, то така неприбуткова організація повинна розрахувати податкове зобов’язання з податку на прибуток у розмірі 18 відсотків, виходячи із балансової вартості використаних за нецільовим призначенням активів.

Читати повний текст

ЗІР, категорія 102.04

Чи покарають за воєнного стану за неподання звітності та несплату податків

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Неприбуткові організації: бухгалтерський облік

Неприбуткові організації мають специфічний бухгалтерський облік та звітність. Крім того, неприбутковий статус не означає того, що вони взагалі не сплачують податків. У консультації детально про види, реєстрацію, облік та оподаткування неприбуткових організацій
63436

Подання заяви за формою № 1-РН: підстави та заповнення

Виникають ситуації, коли неприбутковій організації потрібно змінити певні реквізити чи установчі документи. Як зробити це правильно, щоб не зіткнутися із проблемами та не втратити статус неприбутковості?
25794

Облікова політика благодійного фонду

Допоможемо правильно скласти наказ про облікову політику благодійної організації. Зорієнтуємо, які дані варто передбачити у документі та як вносити зміни до нього
3866