Як отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій

Для отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій подайте запит до ДПС

Придбали військову форму для мобілізованого працівника: податкові наслідки

Це передбачає Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затверджений постановою КМУ від 13.07.2016 № 440; далі — Порядок.

Форму Запиту про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій знайдете у додатку 3 до Порядку (далі — Запит).

Запит подає особисто представник неприбуткової організації чи уповноважена на це особа, або надсилають поштою ДПС за основним місцем обліку неприбуткової організації.

У Запиті зазначте код згідно з ЄДРПОУ неприбуткової організації. Він є критерієм пошуку відомостей у Реєстрі.

Запит обов’язково підписує керівник або особа, що має право підпису документів неприбуткової організації, із зазначенням дати.

Запит можете надіслати засобами електронного зв’язку в електронній формі через режим «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету разом із супровідним листом за встановленою формою у форматі pdf (обмеження 5 МБ).

Датою подання Запиту із супровідним листом є дата реєстрації супровідного листа в органі ДПС. Упродовж одного робочого дня після надсилання такого листа до податкової отримаєте електронний лист з інформацією про вхідний реєстраційний номер та дату реєстрації.

Інформацію щодо отримання та реєстрації листа в податковій можете переглянути у підрежимі «Вхідні» режиму «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету. Відправлені листи — у підрежимі «Вихідні документи» режиму «Вхідні/вихідні документи».

ДПС упродовж трьох робочих днів, які настають за днем отримання Запиту, надає безоплатно витяг з Реєстру (додаток 4 до Порядку).

Витяг містить відомості з Реєстру, актуальні на дату та час його формування, та є чинним до внесення змін до Реєстру в частині відомостей, що стосуються зазначеної неприбуткової організації.

За відсутності відомостей у Реєстрі надсилають повідомлення за формою згідно з додатком 5 до Порядку.

За інформацією ДПС в Івано-Франкіській області

 

Вебінар для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Договір позики: зразок

Договір позики містить істотні умови: ви отримуєте гроші або речі у борг зі зобов’язанням погасити суму, або повернути річ у визначений термін. Скачайте ЗРАЗОК ДОГОВОРУ ПОЗИКИ, щоб забути про помилки. У статті також дізнаєтесь, як правильно оформити договір позики, які податкові і юридичні аспекти, що з оподаткуванням та обліком
36230

Мобілізаційний Закон № 3633: до чого готуватися працівникам і роботодавцям із 18.05.2024

Нагляд за виконанням мобілізаційного законодавства посилюють. Маємо чергові зміни у правилах військового обліку. Експерт акцентував на важливих моментах, які стосуються обов’язків роботодавців
6378

Як відкрити та обліковувати літній майданчик

На час спеки суб’єкти ресторанного господарства відкривають додаткові літні майданчики. Це зручно для клієнтів, яким приємніше відпочивати просто неба, і вигідно суб’єктам господарювання. З'ясуємо, як організувати роботу літнього майданчика і відобразити такі операції в обліку
1502

Розмитнення авто 2024

У консультації розглянемо правила розмитнення авто, нове в розмитненні автомобілів, а також розмитнення електромобілів
158758

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді