Статті автора Швець Олександр

Овердрафт: як одержати й облікувати
У статті експерт пояснить, що таке овердрафт, яка його відмінність від кредиту, як відобразити овердрафт в бухгалтерському обліку та унаочнить це проведенням.
11778
Овердрафт: как получить и учесть
В статье эксперт объяснит, что такое овердрафт, каково его отличие от кредита, как отразить овердрафт в бухгалтерском учете и наглядно это провести.
2963
Як передати посіви фермерському господарству: три способи
Посіви сільгоспкультур є незавершеним сільгосптоваровиробництвом. З погляду бухобліку вони є біологічним активом. Розглянемо докладніше продаж посівів, їх внесення до складеного капіталу, а також з’ясуємо, що робити з земельними ділянками під посівами
1398
Посів озимих: облік, оподаткування, документування
Сільгосппідприємство в поточному році посіяло озимі культури. Урожай планується збирати наступного року. Розглянемо особливості бухгалтерського обліку, документування та оподаткування посіву озимих культур
3729
Приклади розрахунку норм природного убутку зерна
Підприємство зберігає зерно. Під час зберігання може виникати убуток зерна внаслідок різноманітних причин - природніх (усушки, розпилу) чи інших (розкрадання, псування). Яким чином порахувати граничний нормативний убуток внаслідок природніх причин?
7292
Примеры расчета норм естественной убыли зерна
Предприятие хранит зерно. Во время хранения может возникать убыль зерна вследствие различных причин - естественных (усушки, распыла) или других (хищения, порчи). Каким образом посчитать предельный нормативный убыль вследствие естественных причин?
9151