ДПС моніторить Telegram, Facebook, Instagram на щодо продажу підакцизної продукції з порушеннями

Захист від податкового тиску СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

ДПС постійно моніторить інформацію з зовнішніх джерел (у т. ч. розміщеної в мережі Інтернет, соціальних мережах Telegram, Facebook, Instagram тощо), а також ретельно перевіряє факти можливих порушень у сфері роздрібної торгівлі підакцизною продукцією (алкогольні напої та тютюнові вироби), викладені в зверненнях органів виконавчої, Уряду, громадян та Асоціацій легальних виробників алкоголю та тютюнових виробів.

ДПС моніторить Telegram, Facebook, Instagram на щодо продажу підакцизної продукції з порушеннями

ДПС просить інформувати про випадки реалізації підакцизної продукції з порушенням вимог законодавства України.

Для всебічного та якісного розгляду звернень за можливості зазначайте: адресу господарського об’єкту, назву суб’єкта господарювання, вид придбаної підакцизної продукції (з ознаками фальсифікації та/або відсутності марок акцизного податку) з наданням підтверджуючих документів (за наявності) або будь-яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів.

За інформацією ДПС

Знижки на передплату бухгалтерських виданьСкористайтеся нагодою та отримайте знижки на передплату професійних е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також експертно-правової системи «Експертус Головбух»!

Статті за темою

Усі статті за темою

Валютне регулювання

Валютний нагляд з боку банків за операціям в іноземній валюті – це той інструмент, який накладає певні обмеження у зовнішньоекономічній діяльності та валютних операціях. Це може стосуватися не лише підприємств і підприємців, але й звичайних фізосіб. Якими є ці нюанси для 2024 року розповімо в огляді
66610

Перевірки агропідприємств 2024: до чого готуватись

Під час війни перелік перевірок скоротився, але їх не припинили остаточно. Законотворці поступово скасовують заборони. Експерт підкаже, на які перевірки чекати цьогоріч аграріям. Розглянемо, які перевірки можуть проводити ДПС, ПФУ, Держпраці та Держпродспоживслужба
720

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді